Stikker plaquette voor Rob van de Laar

Source: O.C. (Ockje) Tellegen i, published on Wednesday, May 21 2014, 3:18.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Ockje Tellegen (VVD)

Het kwam als een volledige verrassing. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van woensdag 23 april nam oud VVD-raadslid Rob van de Laar blij verrast de mr D.U. Stikker plaquette van de VVD in ontvangst. Uit handen van Haags Tweede Kamerlid Ockje Tellegen kreeg Van de Laar dit eerbetoon overhandigd.

De Stikker plaquette, vernoemd naar de eerste voorzitter van de op 24 januari 1948 opgerichte Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, wordt enkel uitgereikt aan diegenen die zich minimaal twintig jaar meer dan bijzonder hebben ingezet voor de partij. Bij het aftreden van Van de Laar eerder dit jaar, nam hij 32 jaar kennis en ervaring met zich mee die hij opdeed als VVD-raadslid, -fractievoorzitter en -wethouder.

Ook buiten de muren van het stadhuis droeg hij het VVD gedachtegoed breed uit. Zo vertelde hij zelfs op de Chinese muur met een VVD-petje te hebben gelopen. “Het is me een enorme eer deze plaquette te mogen ontvangen. Ik had dit niet zien aankomen. Hij krijgt een mooie plek in mijn vitrine met andere onderscheidingen die ik in de loop der tijd heb gekregen. Ontzettend bedankt voor deze waardering.”

lees meer