Workshop liberale loopbanen, Zeist - EU monitor

EU monitor
Tuesday, May 26, 2020
calendar

Workshop liberale loopbanen, Zeist

Kapel in Zeist
Wikipedia/Michiel1972
date November 22, 2014 09:00
city Zeist
attending H. (Hans) van den Broek i, B.J. (Bruno) Bruins i, M.G.J. (Mark) Harbers i, F.J. (Frans) Gosses et al.
organisation Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Workshop Liberale Loopbanen

Geen loopbaan is gelijk; niet in het bedrijfsleven, maar al zeker niet in de politiek. En het is zeker niet eenvoudig om keuzes te maken tussen en/ of binnen een politieke of maatschappelijke loopbaan. De een heeft ambities om volksvertegenwoordiger te worden, de ander heeft wellicht bestuurlijke ambities. Sommigen staan voor de keuze: of hun politieke loopbaan vervolgen of hun energie op een maatschappelijke carrière richten; weer anderen worstelen met de vraag hoe een politieke en maatschappelijke carrière eigenlijk te combineren.

Bent u al geruime tijd politiek of bestuurlijk actief voor de VVD? En wilt u onderzoeken of u toe bent aan de volgende stap in uw liberale loopbaan? Meld u aan voor de workshop Liberale Loopbanen!

In deze workshop wordt, tijdens een intensief programma, inzicht geboden in de eigen drijfveren en ambities, en wordt dieper ingegaan op kansen en mogelijkheden met op het eind een actieplan voor de eigen politieke of bestuurlijke carrière. Tijdens de workshop kunt u in een 1-op-1 gesprek met alle inleiders uw ambities en twijfels bespreken. Aan deze workshop, die door Talentmanagement wordt georganiseerd, verlenen Hans van den Broek, Bruno Bruins, Frans Gosses en Mark Harbers hun medewerking.

Data 2014

  • vrijdag 21 en zaterdag 22 november

Aanmelden

De workshop Liberale Loopbanen is bestemd voor VVD’ers die al geruime tijd politiek of bestuurlijk actief zijn en toe zijn aan de volgende stap. Het aantal plaatsen is beperkt en de groep wordt zo optimaal mogelijk samengesteld. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun (VVD-) CV en politiek bestuurlijke ervaring. De bijdrage is € 160 per persoon; dit is inclusief maaltijden en overnachting (consumpties zijn voor eigen rekening).

U kunt zich tot maandag 13 oktober aanmelden via MijnVVD (evenementen).

Vragen

Mocht u algemene vragen hebben over uw aanmelding, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Algemeen Secretariaat (070 - 361 30 61). Mocht u vragen hebben over de workshop Liberale Loopbanen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Graciela Duran (070 - 361 30 34).


1.

More about...