Brief regering; Afschrift van het besluit op de aanvraag van de gemeente Rotterdam voor de verlenging toepassing Wbmgp van de gebiedsaanwijzing voor de gemeente Rotterdam - Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 33340 - Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek; Brief regering; Afschrift van het besluit op de aanvraag van de gemeente Rotterdam voor de verlenging toepassing Wbmgp van de gebiedsaanwijzing voor de gemeente Rotterdam
Document date 24-04-2014
Publication date 24-04-2014
Nummer KST333403
Reference 33340, nr. 3
External link original article
Original document in PDF

2.

Text

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 340

Evaluatie Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek

Nr. 3

BRIEF VAN DE MINISTER VOOR WONEN EN RIJKSDIENST

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 22 april 2014

Hierbij ontvangt u een afschrift van het besluit dat ik heb genomen op de aanvraag van de gemeente Rotterdam voor de verlenging van de gebiedsaanwijzing voor de gebieden Tarwewijk, Hillesluis, Carnisse, Oud-Charlois en Bloemhof en voor de nieuwe gebiedsaanwijzing voor enkele straten in Delfshaven1. Deze aanvraag is gedaan in het kader van de toepassing van Hoofdstuk 3 van de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek (Wbmgp).

Ik kom hiermee mijn toezegging na, die ik aan de Eerste Kamer der Staten-Generaal heb gedaan tijdens het plenaire debat d.d. 8 april 2014 met betrekking tot de wijziging van de Wbmgp.

Een afschrift van mijn besluit is ook gestuurd aan de Eerste Kamer der Staten-Generaal, de provincie Zuid-Holland en de Stadsregio Rotterdam.

De Minister voor Wonen en Rijksdienst, S.A. Blok

Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer


3.

Attachments

 
 
 

4.

More information

 

5.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.