De staat van Nederland door Paul Schnabel, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
date June 3, 2014 20:00
city Amsterdam
location De Rode Hoed Show location
attending P. (Paul) Schnabel i et al.
organisation De Rode Hoed

TAGS: Hoorcollege, Nederland

Vroeger was alles beter. Dat is voor bijna niemand waar. Toch heeft Nederland wel betere tijdens gekend - tijden van economische groei, van bijna volledige werkgelegenheid, van optimistisch vertrouwen in de politiek en optimisme voor de toekomst. Een driedelige hoorcollege reeks van prof.dr.Paul Schnabel over de staat van Nederland.

De internationaal vergelijkende statistieken worden steeds beter en geven een goed beeld van waar Nederland staat in de rangorde op zo uiteeenlopende gebieden als armoede, geluk, levensverwachting, opleidingsniveau, concurrentiekracht en kwaliteit van leven. Meestal staat Nederland in de top vijf of top tien, maar die positie is niet onbedreigd. Wat moet er gedaan worden om tot de beste landen te blijven horen?

Prof.dr.Paul Schnabel (1948), socioloog, was van 1998 - 2013 directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en is nu o.a. universiteitshoogleraar van de Universiteit van Utrecht en kroonlid van de SER.

Kaartverkoop

U kunt voor slechts €25,- een passe-partout aanschaffen voor drie hoorcolleges. Er is ook losse kaartverkoop per hoorcollege beschikbaar. Klik op de datum van de betreffende avond in de rechterbalk om kaarten te bestellen. De toegangsprijs voor een enkel hoorcollege is €10,- of €9,-(CJP/studenten/Stadspas/65+).

>Koop hier uw passe-partout voor de driedelige reeks<

Organisatie: Home Academy i.s.m. Rode Hoed


1.

More about...