Martine Baay 12 december in tv-programma Meldpunt

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
date December 12, 2013 19:25
attending A.H. (Attje) Kuiken i, M.H.H. (Martine) Baay-Timmerman i et al.
organisation 50PLUS i

Martine Baay, Tweede Kamerlid van 50PLUS, is donderdagavond 12 december te gast in het televisieprogramma Meldpunt. Deze uitzending van omroep Max begint om 19.25 uur op Nederland 2. Het programma wordt vrijdag 13 december om 13.20 uur op dezelfde zender herhaald.

Met Martine Baay en twee andere gasten wordt over twee onderwerpen gesproken. Dat zijn het feit dat vliegtuigmaatschappijen niet willen betalen bij vertraging en de onduidelijkheid over regels voor invalideparkeerplaatsen.

Wanneer men vertraging heeft met het vliegtuig, heeft men volgens Europese regels recht op een vergoeding. Het moet dan wel vaststaan dat de vertraging de schuld is van de vliegmaatschappij. Toch proberen maatschappijen onder de compensatie uit te komen door te stellen dat de vertraging niet hun schuld is.

Aan de regels omtrent het gebruik van invalideparkeerplaatsen wordt aandacht geschonken omdat deze niet in alle gemeenten gelijk zijn, wat zorgt voor onduidelijkheid.

Behalve het 50PLUS-Tweede Kamerlid zijn in het programma te gast Jeanine Janssen van Max Ombudsman en het Tweede Kamerlid Attje Kuiken (PvdA).


1.

More about...