Symposium over de zorg, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
date April 16, 2013 17:45
city Rotterdam
location grand café/zalencentrum Engels in het Groothandelsgebouw, Stationsplein 45 Show location
attending A. (Ab) Klink i, Th.J.F.M. (Theo) Bovens i et al.
organisation Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) i

Op dinsdag 16 april organiseert het CDJA een lezing van Gerard Adelaar met als thema de relatie tussen solidariteit en gezondheidszorg. Aansluitend zullen we aansluiten bij het Symposium over de zorg van het Wetenschappelijk Instituut. Lijkt dit je interessant, meld je dan snel!

Oud-minister Ab Klink is bereid gevonden bij het Symposium een inleiding over Kwaliteit als medicijn voor bestrijding van zorgkosten te houden. Vervolgens zal Pieter Hasekamp, algemeen directeur Zorgverzekeraars Nederland, reageren met een coreferaat. Een panel, bestaande uit beide sprekers zal onder leiding van Theo Bovens, voorzitter WI, met elkaar en de zaal in discussie gaan.

Het vraagstuk van betaalbare en houdbare zorg staat nadrukkelijk op de agenda. Oud-minister Ab Klink zal vanuit de christendemocratie een visie ontwikkelen hoe daarmee om te gaan en zal zowel ingaan op ontwikkelingen in de curatieve als de langdurige zorg.

Om 17:45 uur ben je van harte welkom bij grand café/zalencentrum Engels in het Groothandelsgebouw aan het Stationsplein 45 te Rotterdam. Zalencentrum Engels bevindt zich naast station Rotterdam CS. Het symposium wordt rond 21.15 uur met een drankje afgesloten.

Wil je deelnemen aan het werkbezoek? Meld je dan aan via Facebook of stuur een mail naar [email protected]


1.

More about...