VU-VK Verkiezingsdebat 2012, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
date August 21, 2012 15:30 - 16:30
city Amsterdam
location aula van de VU Show location
attending A. (Arie) Slob i, S. (Sybrand) van Haersma Buma i, R.M. (Renske) Leijten i, M.G.J. (Mark) Harbers i, J.C.M. (Jolande) Sap i, R.H.A. (Ronald) Plasterk i, S. (Stientje) van Veldhoven-van der Meer i et al.
organisation De Volkskrant (VK), VU Connected, EOS

LET OP: KAARTEN NOG NIET UITVERKOCHT, ALLEEN TE BESTELLEN VIA ONDERSTAANDE LINKS!

Op wie ga jij stemmen 12 september? In de aula van de Vrije Universiteit presenteren VU Connected, de Volkskrant en de studieverenigingen Aureus en EOS het grote grote VU-VK studentenverkiezingsdebat. Vorm je mening en debatteer met de kopstukken van politiek Den Haag over dé belangrijkste actuele en toekomstige maatschappelijke thema's binnen economie, gezondheid én het hoger onderwijs! Het debat staat onder leiding van de hoofdredacteur van de Volkskrant Philippe Remarque.

Politiek Den Haag op de VU

De volgende politici doen mee aan het debat:Sybrand van Haersma Buma (CDA), Arie Slob (ChristenUnie), Jolande Sap (Groen Links), Ronald Plasterk (PvdA), Renske Leijten (SP) en Stientje van Veldhoven (D66).

Debateer mee over de samenleving van de toekomst

Het nieuwe kabinet neemt straks belangrijke belissingen over jouw toekomst. Samen met 900 studenten heb jij de mogelijkheid om het debat aan te gaan met politiek Den Haag. Kom naar de VU en stel tijdens het debat jouw vraag! Leidraad voor het debat zijn de uitdagingen waar de samenleving voor staat met het oog op de toekomst. In het bijzonder komen de jongerenbelangen aan bod. Wat is de visie van de politici op het onderwijs in Nederland? Hoe willen zij opkomen voor het belang van studenten en professionals?

Meld je aan!

VU Connected nodigt je van harte uit om het verkiezingsdebat bij te wonen. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar. Wil je zeker zijn van een plaats in de zaal? Bestel dan nu je toegangskaart. De toegang is gratis.

Maand van 2030

Het toekomstperspectief van Nederland, tijdens het debat onderwerp van gesprek, staat in november centraal in de jaarlijkse 2030-serie. Tijdens de maand van 2030 organiseert VU Connected in november vier bijeenkomsten over Duurzaamheid, Gezondheid, Economie en Samen Leven en stellen we vijf uitdagingen vast. Deze bepalen mede de agenda van VU Connected in 2013.

Ter inspiratie: verkiezingsdebat 2011

Bekijk ter inspiratie hieronder de beelden van het Groot Gelijk verkiezingsdebat in januari 2011 gehouden in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen.


1.

More about...