A.D.J.M. (Anil) Kumar

foto A.D.J.M. (Anil) Kumar
Naar de grotere foto (verschijnt in een nieuw venster)
bron: Anil Kumar
Source: Europa Nu.

Anil Kumar (1991) was kandidaat van de ChristenUnie bij de Europese verkiezingen 2019. Hij is beleidsadviseur economie, binnenstad en stadsdeel Escamp van wethouder De Mos van Den Haag en was eerder adviseur van wethouder Klein. Eerder had de heer Kumar een eigen vertaalbureau.

in de periode 2019: kandidaat Europees Parlement

1.

Personal data

Place and date of birth
1991

2.

Main functions and occupations

  • accountmanager, MeetIn, from 2013 until 2014
  • beleidsmedewerker, CU/SGP en fractievertegenwoordiger, gemeenteraadsfractie Den Haag, from July 2014 until October 2016
  • projectmanager Smart Cities Expo India, from October 2015 until April 2016
  • bestuursadviseur economie, binnenstad en stadsdeel Escamp, gemeente 's-Gravenhage, from October 2016 (voor wethouder Klein van 2016-2018, sinds 2018 voor locoburgemeester De Mos)

U ziet een selectie van de loopbaan. In de uitgebreide versie is de gehele loopbaan in te zien.

3.

Education

In de uitgebreide versie is een overzicht van de opleiding(en) opgenomen.

4.

Miscellaneous

Private life
  • radio dj, from September 2013 until May 2015
 

5.

Extended version

Speciaal voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn de biografieën van alle kansrijke (volgens de peilingen) kandidaten in uitgebreide vorm raadpleegbaar op parlement.com.

Voor de overige ruim 5000 biografieën geldt het volgende:

In het digitale biografisch archief van de Stichting PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, parlementaire activiteiten, opleiding en wetenswaardigheden. Voorlopig is het beschikbaar stellen van uitgebreide biografieën, en/of daarop gebaseerde statistische gegevens, opgeschort. Wilt u een uitgebreide biografie inzien? Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.