33218 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Aanscherpen van de regels voor bekostiging van nieuwe scholen op basis van leerresultaten

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 28 maart 2012 aanhangig gemaakt door het Tweede Kamerlid Çelik (PvdA) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het Wenselijk is de Wet op het primair onderwijs, de Wet op de expertisecentra en de Wet op het voortgezet onderwijs aan te scherpen teneinde de regels voor bekostiging van een nieuwe school of nevenvestiging aan te scherpen.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van het lid Çelik houdende wijziging van de Wet op het primair onderwijs, de Wet op de expertisecentra en de Wet op het voortgezet onderwijs teneinde de regels voor bekostiging van een nieuwe school aan te scherpen

2.

Documenten

(7 stuks)

2 28 maart 2012, geleidende brief, nr. 1     KST332181
Geleidende brief
 
2 28 maart 2012, voorstel van wet, nr. 2     KST332182
Voorstel van wet
 
2 28 maart 2012, memorie van toelichting, nr. 3     KST332183
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.