CDA ontmoetingsdag Europa 2011, CDA Energiek!, Diessen

Diessen
date September 17, 2011 10:30
city Diessen
location Molenstraat 17a Show location
attending J.A.M. (Jan) Hendrikx i, G.P.J. (Ger) Koopmans i, L.J.J. (Lambert) van Nistelrooij i, P.J.M.G. (Elly) Blanksma-van den Heuvel i, P.C.A. (Patricia) de Milliano-van den Hemel et al.
organisation Christen-Democratisch Appèl (CDA) i

Op zaterdag 17 september gaan we met elkaar in gesprek over het thema energie o.l.v. Tweede Kamerlid Elly Blanksma-Van den Heuvel. Na inleidingen van Rick Harwig, Directeur Energieonderzoekscluster TU Eindhoven en Patricia de Milliano-Van den Hemel, fractievoorzitster in de Staten van Zeeland is er ruimte voor vragen en debat. Volgend op deze inleidingen zullen inspiratoren zoals een vertegenwoordiger van Rurener (Network of rural communities for energetic neutrality) en Tweede Kamerlid Ger Koopmans een bijdrage leveren aan de discussie.

Tijdens en na de lunch is er volop ruimte voor ontmoeting. Renze Bergsma, voorzitter van de Brabantse CDA-evaluatiecommissie en Arrie Vis, CDJA-voorzitter zullen ook aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan over de toekomst van het CDA.

Win een rit in de 100% elektrische sportwagen Lotus Elise

Tijdens de Ontmoetingsdag Europa bent u in de gelegenheid om de 100% elektrische sportwagen Lotus Elise van Enexis te bewonderen. Ga erin, en ga op de foto! Ook kunt u, door mee te doen aan de prijsvraag, een rit in deze bijzondere sportwagen winnen.

Programma:

10.30 u. Opening Activiteitenmarkt

11.00 u. Inleidingen

12.00 u. Inspiratiedebat

13.00 u. Lunch

14.15 u. Uitreiking Europese Burgerschapsprijs door Jan Hendrikx, burgemeester Baarle-Nassau en Europarlementariër Lambert van Nistelrooij aan een verdienstelijk Europeaan.

15.30 u. Gelegenheid om de landschapskunsttentoonstelling LandArt Diessen (www.landartdiessen.nl) te wandelen. Tijdens dit uur zijn er kunstenaars aanwezig voor een toelichting.

De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden bij Martin Bos, secretaris van Europarlementariër Lambert van Nistelrooij, EVP-fractie via: martinbos@cdabrabant.nl


1.

More about...