Ik loop weer eens achter…

Source: A.H. (Anja) Meulenbelt i, published on Saturday, June 11 2011.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Anja Meulenbelt

Ik loop weer eens vreselijk achter. Twee gedegen stukken die nog van een conclusie voorzien moeten worden, de foto’s van een fototentoonstelling in Utrecht van Vincent, beetje Droste effect, foto’s van foto’s, ik wil nog wat vertellen over het bezoek van Greta Berlin, een van de initiatiefneemsters van de boten naar Gaza, met wie we, een paar vriendinnen, altijd even afspreken als ze in Nederland is, en dan bijroddelen - ik weet nu weer helemaal hoe het er bij staat met de flottielje die eind deze maand moet gaan varen.

Maar er is even iets dat dringender is. Vanmiddag komt er een hele ploeg Kifaia mensen in mijn huis, en ik heb bedacht dat ik zelf baklawa voor ze ga maken. Dat is een boel werk, ik moet er het gehele aanrecht voor ontruimen. Ik hoop dat het lukt want het is mijn eerste keer. Gelukkig komt Michel Yammine, van wie ik het geleerd heb, de rest van het eten brengen.

Misschien tot vanavond, als iedereen weer weg is.

Update. Zo. De baklava staat in de oven. Zie hoe het er net nog uit zag foto hierboven. Er zit een pakje boter in. Nu trek ik het suikerstroopje met allemaal lekkere dingen er in. Nooit meer dun.

Update 2

Gelukt. Een stukje geproefd, nog heet en geurig. En nog eentje om het zeker te weten. Ze zijn verrukkelijk.

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Anja Meulenbelt