27926 NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Huurbeleid

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

1.

Volledige titel

Huurbeleid

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 103 moties ingediend.

3.

Documenten

(734 stuks)

2 14 september 2001, brief, nr. 1     KST55462
Brief staatssecretaris met voorstellen van het kabinet voor het huurbeleid voor de lange termijn - Huurbeleid (voor de lange termijn)
publicatie: 20 september 2001
 
2 5 december 2001, motie, nr. 2     KST57812
Motie over niet-beoogde neveneffecten van het afschaffen van de verouderingsaftrekregeling - Huurbeleid (voor de lange termijn)
publicatie: 10 december 2001
 
2 5 december 2001, motie, nr. 3     KST57813
Motie over invoering van een verplichting voor verhuurders om een onderhoudsplan per huurwoning op te stellen - Huurbeleid (voor de lange termijn)
publicatie: 10 december 2001
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.