Jan de Wit neemt deel aan een politiek debat, Roermond

Roermond
Anton Bussemaker
date May 31, 2010 19:00
city Roermond
attending F.C.G.M. (Frans) Timmermans i, F.H.H. (Frans) Weekers i, J.M.A.M. (Jan) de Wit i, G.P.J. (Ger) Koopmans i, J.C.M. (Jolande) Sap i, J.TH. (Jan) de Wit et al.
organisation ChristenUnie (CU) i

Op maandag 31 mei wordt tussen 19.00 uur en 21.00 uur een verkiezingsdebat opgenomen in de TV Limburg studio, Schaarbroekerweg 42, 6042 EJ Roermond. In dit politieke debat kan de Limburgse televisiekijker zich een beeld vormen van de plannen die de landelijke politieke partijen hebben in aanloop naar de verkiezingen van 2010. Het debat zal zich focussen op drie thema’s die niet alleen van belang zijn voor het hele land, maar zeer zeker ook voor Limburg, namelijk: vergrijzing, veiligheid en werkgelegenheid. In een vierde thema mogen de politieke partijen keuzes maken in belangrijke aandachtspunten voor Limburg. Ieder thema wordt ingeleid door een Limburgse autoriteit op dat gebied en er zullen ook korte reportages getoond worden met daarin reacties van de Limburgse kiezer op de specifieke thema’s. Daarnaast zal iedere partij deelnemen aan een 1-op-1 debat. Het debat staat onder leiding van onze nieuwspresentator Maurice van der Linden en wordt op vrijdag 4 juni uitgezonden op TV Limburg en in het weekend van 5 en 6 juni herhaald.

Pascal Frissen zal voor de ChristenUnie aan dit debat deelnemen, Andere deelnemers zijn: CDA, Ger Koopmans / PvdA, Frans Timmermans / SP, Jan de Wit / VVD, Frans Weekers / D66, Thijs Mulder / Trots op Nederland, Mark Liedekerken / GroenLinks, Jolande Sap.

Voor ChristenUnie leden bestaat de mogelijkheid om de uitzending bij te wonen. Per partij zijn er maximaal 10 bezoekersplaatsen gereserveerd. Wil/kun je ook bij deze opnames aanwezig zijn geeft dat dan even door aan Henk Buddingh, tel 06-38904380, email: henk.buddingh@venlo.christenunie.nl.


1.

More about...