Brabant in debat met PvdA-Europarlementariers, Helmond

Kubuswoningen bij Theater ’t Speelhuis in Helmond
date October 12, 2007 16:00
city Helmond
location Café Zeezicht, Steenweg 2-4 Show location
attending H.C.J. (Ieke) van den Burg i, A.H. (Attje) Kuiken i, J.M.P. (Annemarie) Moons, (Chris) Davies i et al.

Op vrijdagmiddag 12 oktober verzamelen Europese, landelijke, regionale en lokale PvdA'ers zich in Café Zeezicht in Helmond voor een speciale aflevering van het succesvolle Helmondse Politiek Café 'Tussen de soep en de köfte'. Onder leiding van Marije Laffeber (internationaal secretaris) gaan de PvdA-europarlementariërs, die op vrijdag 12 oktober de hele dag op werkbezoek gaan in Oost-Brabant, samen met kamerleden en Brabantse PvdA'ers in debat over de toekomst van de Brabantse regio.

Brabant en Europa

Oost-Brabant heeft van oudsher veel industriële activiteit gekend. Nu past de regio zich aan aan een globaliserende wereld. Dat brengt bedreigingen met zich mee, maar ook kansen. Hoe ziet de veranderende economie van Helmond en Oost-Brabant er uit? Hoe werken overheid, bedrijfsleven, onderwijs en andere partijen samen om werkgelegenheid te behouden? En welke rol spelen Europa en Brussel in dit geheel?

Waar en wanneer?

U bent van harte uitgenodigd om op vrijdagmiddag 12 oktober a.s. mee te komen debatteren! De PvdA-europarlementariërs trakteren op soep, köfte en drankjes. Het Politiek Café begint om 16.00 en eindigt rond 18.00. Locatie: Café Zeezicht, Steenweg 2-4 in Helmond. Debat met o.a. Ieke van den Burg, Attje Kuiken, Annemarie Moons, Seyit Yeyden, Arnold Otten en Chris Davies.

Toegang en consumpties zijn gratis!

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Ganna Verhoeven op gverhoeven@pvda.nl, en ontvangen van te voren per e-mail een bevestiging van hun deelname.


1.

More about...