Geleidende brief bij het wetsvoorstel - Voorstel van wet van het lid Ravestein tot wijziging van de Monumentenwet (nadere regels omtrent de advisering door de Rijksdienst voor de Monumentenzorg)

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan wetsvoorstel 28191 - Initiatiefvoorstel Wijziging van de Monumentenwet (nadere regels omtrent de advisering door de Rijksdienst voor de Monumentenzorg) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorstel van wet van het lid Ravestein tot wijziging van de Monumentenwet (nadere regels omtrent de advisering door de Rijksdienst voor de Monumentenzorg); Geleidende brief bij het wetsvoorstel 
Document date 21-01-2002
Publication date 12-03-2009
Nummer KST58817
Reference 28191, nr. 1
From Staten-Generaal (SG)
Original document in PDF

2.

Text

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2001–2002

28 191

Voorstel van wet van het lid Ravestein tot wijziging van de Monumentenwet (nadere regels omtrent de advisering door de Rijksdient voor de Monumentenzorg)

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

’s-Gravenhage, 21 januari 2002

Hierbij doe ik u overeenkomstig het bepaalde in artikel 114 van het Reglement van Orde een voorstel van wet toekomen tot wijziging van de Monumentenwet (advisering door de Rijksdient voor de Monumentenzorg). De toelichtende memorie, die het voorstel van wet vergezelt, bevat de gronden waarop het rust.

Ravestein

 
 
 

3.

More information

 

4.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.